Kanefart og kjøreturer

Kanefart og kjøreturer

Venabustallen arrangerer kjøreturer med hest og vogn og kanefart. Det arrangeres turer jevnlig gjennom året, ta kontakt om du er interessert i å være med på en tur. For grupper arrangerer vi egne turer.

gallery_8

KANEFART

Vi arrangerer kanefart flere dager i uken hele vinteren. Vi kan også arrangere egne turer for grupper på minst 5 personer

Nyt fjellet på vinterstid sammen med en av være fine dølahester. En rolig tur gjennom skogen før vi stopper ved lavvoen hvor det serveres gløgg. Stillheten i fjellet på denne tiden er helt spesiell. Alt en kan høre er hover mot snø, lyden av prusting og dombjellene som ringer i takt med hestens bevegelser. Opplegget varer en snau time.

Pris 250,- pr pers, 150,- pr barn opptil 10 år. Gratis for barn under 3 år som sitter på fanget.

BRYLLUPSKJØRING

Start bryllupsfeiringen med staselig hesteskyss fra Venabygd Fjellkapell til festlokalet.

Venabustallens stasvogn egner seg godt til bryllupsskjøring eller andre staselige arrangementer. Vi kan arrangere kjøring fra Venabygd Fjellkapell til Venabu Fjellhotell, Spidsbergseter Rondane Resort, Lundes Turishandel eller Barnåla Utleiehytter. Vogn, hest og kusk pyntes etter brudeparets ønsker. Husk å bestille i god tid om du ønsker å reservere oss til bryllupskjøring.

Ta kontakt for pristilbud.

Bryllupskjøring
kjorebilde.rauen (2)

Kjøring med hest og vogn

Venabustallen arrangerer kjøreturer med hest og vogn på sommeren og høsten.

Kjøretur med hest og vogn er et fint aktivitetsalternativ for større grupper og grupper med stor aldersspredning. Venabustallens vogn kan ta inntil 8 voksne på kjøretur med 2-spann. Vi skreddersyr gjerne et tilbud som passer din gruppe. Noen dager kjører vi turer hvor mindre grupper/familier også kan melde seg på. Ta kontakt om du er interessert i kjøring med hest og vogn.

Ta kontakt for pristilbud.

KONTAKT OSS

Venabustallen
Venabu Fjellhotell
Rondevegen 840
2632 VENABYGD
Tlf.:9221 3456
E-post:post@venabustallen.no