Kanefart og kjøreturer

Kanefart og kjøreturer

Venabustallen arrangerer kjøreturer med hest og vogn i sommerhalvåret, og kanefart på vinterstid. Det arrangeres turer jevnlig gjennom året, ta kontakt om du er interessert i å være med på en tur. For grupper arrangerer vi turer på forespørsel.

gallery_8

KANEFART vinteren 2020/-21

Vi arrangerer kanefart flere dager i uken hele vinteren. Vi kan også arrangere egne turer for grupper på minst 5 personer

Nyt fjellet på vinterstid sammen med en av våre fine dølahester. En rolig tur gjennom skogen før vi stopper ved lavvoen hvor det serveres gløgg og noe å «bite ti». Stillheten i fjellet på denne tiden er helt spesiell. Alt en kan høre er høver mot snøen, lyden av prusting og dombjellene som ringer i takt med hestens bevegelser. Opplegget varer en snau time.

Pris 300,- pr pers, 180,- pr barn opptil 10 år. Gratis for barn under 3 år som sitter på fanget.

Romantisk kanefart for 2

Del en spesiell opplevelse med din utvalgte, opplev vinternatten sammen på Venabygdsfjellet

Kanefart kun for dere to. Dere får sleden og lavvoen helt for dere selv, våre kusker og verter gjør sitt for at dere får en drømmeopplevelse sammen. Passer godt til frieri og andre spesielle markeringer, eller som en ekstra hyggelig opplevelse sammen.
Det serveres gløgg og litt å spise. Dersom dere ønsker annen drikke eller servering er det mulig å bestille dette i forkant.

Pris 2000,- pr slede. Inkludert i prisen er privat tur med hest og slede ca 30 min, fakler, lett servering i lavvoen. Velg mellom kakao, gløgg, te eller kaffe / spekemat, rømmevafler eller kakestykke (gi beskjed ved bestilling om ønsket mat og drikke). Champagne eller annen alkoholholdig drikke serveres mot et tillegg i prisen.
Tilbudet gjelder for 2 personer. Ved flere personer tilkommer et tillegg på 100,- pr pers.

gallery_8
kjorebilde.rauen (2)

Kjøring med hest og vogn

Venabustallen arrangerer kjøreturer med hest og vogn på sommeren og høsten.

Kjøretur med hest og vogn er et fint aktivitetsalternativ for hele familien. Venabustallens to vogner tar 4-6 personer i hver vogn. Vi skreddersyr gjerne et tilbud som passer din gruppe. Noen dager kjører vi turer hvor mindre grupper/familier også kan melde seg på. Ta kontakt om du er interessert i kjøring med hest og vogn.

Ta kontakt for pristilbud.

BRYLLUPSKJØRING

Start bryllupsfeiringen med staselig hesteskyss fra Venabygd Fjellkapell til festlokalet.

Venabustallens stasvogn egner seg godt til bryllupsskjøring eller andre staselige arrangementer. Vi kan arrangere kjøring fra Venabygd Fjellkapell til Venabu Fjellhotell, Spidsbergseter Rondane Resort, Lundegard eller Barnåla Hyttegrend. Vogn, hest og kusk pyntes etter brudeparets ønsker. Husk å bestille i god tid om du ønsker å reservere oss til bryllupskjøring.

Ta kontakt for pristilbud.

Bryllupskjøring

KONTAKT OSS

Venabustallen
Venabu Fjellhotell
Rondevegen 840
2632 VENABYGD
Tlf.:9221 3456
E-post:post@venabustallen.no