Rideferier for begynnere

Rideferier og -weekends for begynnere 2021

Programmet på Rideferier og – weekends for begynnere er lagt opp for at du skal bli trygg på hesten, og lære det grunnleggende for å kunne ri på turer i fjellet. Pakkene passer både for voksne og barn. Vi tilbyr også pakker med ridning og yoga, Peer Gynt og rideferier for erfarne.

Rideferie for begynnere

For deg som ønsker tid til å bli trygg på hesten, og å lære grunnleggende rideferdigheter.

Rideferie for begynnere 2021 (Uke 27, 28, 29 og 30) Peer Gynt Rideferie i uke 31.
Mandag-fredag, aldersgrense 8 år

Mandag: Ankomst før middag. Informasjonsmøte med turledere kl 2030.
Tirsdag: Etter frokost møtes vi i stallen for litt teori om hestens atferd og kommunikasjon, før vi bruker til å stelle hestene før dagens ridetime på banen. Lunsj på hotellet før en times ridetur i lett fjellterreng.
Onsdag: Benytt formiddagen til å bli kjent i nærområdet. Vi anbefaler en fottur inn til Myafossene. Etter lunsj venter instruksjon+1t tur. Vi bygger videre på timen fra dagen før. På kvelden serveres det norsk tradisjonsmat, et måltid med historiefortelling og gode smaker.
Torsdag: Formiddagen kan brukes til å gå en fottur, eller du heller vil reise til Atna elv for å padle? Etter lunsj er vi klare for ukens høydepunkt; en 2t ridetur i variert terreng. Du får sett mer av fjellet, og testet rideferdighetene i terrenget.
Fredag: Avreise etter frokost
Med forbehold om endring.

Pris 6150,- pr pers /4300,- pr barn 8-15 år. Prisen er inkl. ridning og fullpensjon på Venabu Fjellhotell.
Enkeltromstillegg 300,- pr pers

_OES9122
Instruksjon på ridebanen

Rideweekend for begynnere

For deg som ønsker en aktiv helg med nye utfordringer.

Rideweekend for begynnere 2021 (Uke 28-32 og 37. Ledige plasser alle helger). Se yoga og ridning for flere datoer.
Fredag-søndag, aldersgrense 8 år

Fredag: Ankomst før middag. Informasjonsmøte med turledere kl 2030.
Lørdag: Etter frokost møtes vi i stallen for litt teori om hestens atferd og kommunikasjon, før vi bruker til å stelle hestene før dagens ridetime på banen. Lunsj på hotellet før en ny ridetime på ridebanen, etterfulgt av en 1t tur i lett terreng.
Søndag: Nyt en god frokost før 2 timers ridetur i variert fjellterreng. Alle våre 2 timers ruter har fin utsikt, og dagens tur vil velges ut fra været og vanskelighetsgraden på turen.
Med forbehold om endring.

Pris 3890,- pr pers / 2900,- pr barn 8-15 år. Prisen er inkl. ridning og fullpensjon på Venabu Fjellhotell.
Enkeltromstillegg 300,- pr pers

Andre rideferietilbud for uerfarne ryttere

Peer Gynt Rideferie for begynnere – for deg som vil kombinere rideferien med et av Norges flotteste utendørs teaterforestillinger!

Yoga og Ridning for begynnere – passer for deg som vil nyte dagene på fjellet, bli litt mykere, og få en god ro i kropp og sinn.