Rideferier for erfarne

Rideferier og -weekends for erfarne ryttere 2021

Venabustallens rideferier for erfarne passer for deg som mestrer trav og galopp, og som ønsker å oppleve fjellet fra hesteryggen. Fullpensjon på Venabu Fjellhotell er inkludert i alle våre pakker.
Venabustallen tilbyr også ridning for nybegynnere, Yoga og ridning og Peer Gynt Rideferier.

1000×667

Rideweekend for erfarne 2021

For deg som vil ri lange turer og oppleve fjellet med hesten. Du må mestre trav og galopp for å kunne delta. Vi tilbyr også rideweekend for begynnere, og Rideweekend med yoga eller Peer Gynt Rideferie.

Rideweekend for erfarne fredag-søndag, aldersgrense 12 år.
Uke 25 og 27-32. Weekend med ridning og yoga uke 26, 33, 34 og 35

Ankomst til felles middag på fredag, infomøte med turledere kl 2030.
Lørdag: Heldagstur med bållunsj. Vi rir over fjelltopper til ei trivelig seter, turen byr på fine trav- og galoppmuligheter. Vi får utsikt over Venabygdsfjellet, Rondane, Jotunheimen og Gudbrandsdalen i løpet av turen, samt fredelige strekker på sti i dyp bjørkeskog. Vel fremme på rasteplassen tenner vi opp bål og klargjør for en utelunsj over gjennomsnittet! Det serveres pølser fra det lokale Annis Pølsemakeri og grønnsaker i folie, deretter venter det kaffe kokt på bålet og en deilig overraskelsedessert. Vi er hjemme igjen til middag på Venabu.
Søndag: 3 timers tur til Dørjuvet. Turen går nordøst og inn i villreinens rike, terrenget er flatere og mer åpent enn på lørdagsturen. Det er lyng og mose så langt øyet kan se. Etter noen timers ridning ankommer vi Dørjuvet – et stort juv med 100 meters fall. Vi rir langs juvet og nyter det spektakulære synet av elven i bunnen av juvet. Avreise etter lunsj på hotellet.
Med forbehold om endring. Turrutene kan endres grunnet værforhold eller annet. Turleder vil alltid finne dagens beste turrute.

Pris 4100,- pr pers. Prisen inkluderer ridning, overnatting på Venabu Fjellhotell og alle måltider.
Enkeltromstillegg 300,-

Rideferie for erfarne 2021

Bo godt, spis godt og ri lange turer i fjellet. På vår rideferie får du varierte rideturer i vakkert fjellterreng.
Vi tilbyr også rideferier for begynnere, og pakker som inkluderer yoga eller Peer Gynt forestillingen på Gålå.

Rideferie for erfarne mandag-fredag, aldersgrense 12 år.
Uke 26-30 (ledige plasser), Peer Gynt Rideferie uke 31, Rideferie med yoga uke 32, 33 og 34

Ankomst til felles middag på mandag, infomøte med turledere kl 2030.
Tirsdag: Start ferien med to kortere turer. Vi rir 2t tur på formiddag og en 2t tur på ettermiddagen. Du får mulighet til å bli godt kjent med hesten, og se litt av hva Venabygdsfjellet har å by på. Rutene er varierte, og byr på strekninger med trav og galopp.
Onsdag: Halvdagstur. Om været tillater det, rir vi inn til det majestetiske Dørjuvet – et juv med ca 100 meters fall og foss. Turen byr på fantastiske naturopplevelser og lange strekninger i rolig tempo der du kan nyte tiden på hesteryggen og naturen. På kvelden byr hotellet på norsk tradisjonsmat med historiefortelling og spennende smaker.
Torsdag: Heldagstur med seterlunsj – uken store høydepunkt! Turen går over to fjelltopper med utsikt over Venabygdsfjellet, Gudbrandsdalen, Rondane og Jotunheimen. Etter omtrent 3 timers ridning er vi framme på Lykkjesetra, der budeia inviterer inn på rømmegrøt, rømmevafler, spekemat og sesongens bær. Hun forteller om seterdrifta i Gudbrandsdalen, imens hestene nyter det grønne gresset på hamninga. Turen hjem tar snaue 2 timer, og går gjennom en lun bjørkeskog.
Fredag: Avreise etter frokost.
Med forbehold om endring. Turrutene kan endres grunnet værforhold eller annet. Turleder vil alltid finne dagens beste turrute. For høstweekends se lenger ned på siden.
Pris 6990,- pr pers / 5990,- pr barn 12-15 år. Prisen inkluderer ridning, overnatting på Venabu Fjellhotell og alle måltider.
Enkeltromstillegg 500,- pr pers.

_OES9204